Ik moet iets bekennen… ik ben weer aan het tinderen. Don’t shoot me! Wees niet te streng voor me. Ik moet ook wat als single tijdens coronatijden.

Zoals je natuurlijk al op de homepage hebt gelezen, had ik de app voorgoed aan de wilgen gehangen. Ik was er klaar mee. Altijd die matches die net niet zijn wat ze lijken. Laat allemaal maar. Ik spot die leuke mannen wel in het wild. Het is zelfs de reden geweest om SizzL te starten! Maarja, ik kom nu ook geen mannen tegen. En het motto “je bent single en je wilt wat” is ook op mij van toepassing. Alle singles zitten nu in hetzelfde schuitje: je komt niemand tegen.

Als jij ook single bent, zit je waarschijnlijk nu ook op een datingapp of je bent je contactenlijst aan het doorspitten en appt je oude dates, scharrels, flings of andere benamingen met de gouwe ouwe: “Hey, lang geleden. Hoe is het?”. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb aardig wat van dit soort appjes gekregen. Wees niet te streng voor de verzenders, ze weten ook niet wat ze met deze tijden aan moeten.

Leuker alternatief
Er zijn natuurlijk veel leukere alternatieven, zoals de SizzL datenights. Ze vinden nu noodgedwongen online plaats, maar ze zijn niet minder leuk dan dan de offline varianten! Ik doe hier zelf niet aan mee als deelnemer (iets met werk en privé gescheiden houden), maar deze datenights zijn sowieso veel gezelliger dan al dat geswipe op tinder. Misschien heb je zelfs al een keer meegedaan. Super leuk! Zo niet, heb je de Flirty 30 Seconds datenight al gezien die 6 juni gepland staat?

Ik kan me echter wel goed voorstellen dat je op meerdere paarden wed en het niet kan weerstaan om toch af en toe een beetje te swipen. No worries. Ik neem het je niet kwalijk. Daarom geef ik je graag wat advies om er toch nog het beste van te maken (als je me belooft om na de coronatijd de datingapps aan de wilgen te hangen!). Het probleem is namelijk: hoe meer je tindert, hoe minder de kans op liefde. Een super interessant onderwerp, waar de volgende blog over zal gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *