Je hebt vast wel eens van ghosting gehoord of je hebt het misschien zelfs wel eens meegemaakt. Je bent met iemand leuk aan het daten en na een paar keer daten verdwijnt je date opeens in het niets. Poef! En weg is hij of zij. Je hoort er nooit meer wat van. Ik heb heb 1 keer meegemaakt en blijf het erg bijzonder vinden. Maar naast ghosting zijn er nog een heleboel datingtrends die niet echt ok zijn. Dus pas op voor deze 7 datingtrends!

Stashing
Bij stashing ben je met iemand al een langere tijd aan het daten, maar je wordt maar niet voorgesteld aan je familie of vrienden. Terwijl jij dat wel zou willen. Oftewel je wordt verstopt en achter gehouden. Jij wilt ondertussen een relatie maar diegene is er niet klaar voor en wil de verplichtingen nog niet van een relatie.

Benching
Je bent met iemand aan het daten, maar diegene kijkt graag nog verder rond om te zien wat er nog meer op de markt te vinden is. Je wordt letterlijk op de reservebank gezet en je mag wachten tot hij of zij weer behoefte aan je heeft. Diegene zal je zo af en toe eens appen en vooral willen afspreken wanneer het hem of haar uit komt. Typisch gevalletje van je oude schoenen niet willen weggooien voordat je nieuwe hebt.

Bread crumbing
Ja, net als bij Hans en Grietje. Het achterlaten van kruimeltjes. Dit keer geen kruimeltjes van brood, maar kruimeltjes van aandacht. Net genoeg zodat je er niet helemaal klaar mee bent. Bijvoorbeeld veel chatten, berichtjes sturen op social media of appen maar het komt nooit tot een ontmoeting. Of juist heel weinig appen, maar steeds net genoeg waarbij je denkt dat je ander gewoon misschien druk is. Of je bent al aan het daten en diegene doet voor om nog een keer af te spreken, maar het komt er maar steeds niet van. De kruimels zijn er om je zoet te houden, voor het geval je date er weer zin in heeft. Oftewel: je wordt aan het lijntje gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *